Vi er fagnørder

Og stolte af det! Vi har mere end 30 års erfaring i VVS branchen.

Faguddannet kundeservice

Vores uddannede VVS-montører sidder klar til at rådgive dig.

14 dages returret

Din sikkerhed på nettet.
Vi bytter gerne med et smil.

Indhent tilbud!

Jo mere du handler for, desto bedre bliver din pris

_________________________

Telefon åbningstider:

Lukket for øjeblikket.

Tlf: 7025 2222

Skriv til os i stedet, vi svarer hurtigst muligt: info@vvsnetsalg.dk

_________________________

Venligst vær opmærksom:

Vores telefoner holder midlertidig lukket. Send os derfor en e-mail i stedet. Vil vil besvare din henvendelse hurtigst muligt. Der vil i denne periode være forlænget svartid samt ekspeditionstid på ordrer. Vi beklager på forhånd for forsinkelser. Tak for forståelsen.

OBS: Vi oplever desværre massive tekniske udfordringer i og omkring vores system. Dette inkluderer desværre også vores ordresystem og E-mails som ikke havner direkte hos os. Vi beklager hertil for de forlængede svartider.- Der kan opleves problemer ved søgning af radiatorer, der skyldes et teknisk problem. Vi arbejder på at udbedre problemet. Kontakt os venligst.

PriceRunner | Forsikring

Sitemap på VVSnetsalg.dk

Her har vi samlet en oversigt over de vigtigste menuer på VVSnetsalg.dk. Det giver dig et hurtigt overblik over det store udvalg. Forhåbentligt er der også noget for dig. 

BadeværelseHer finder du alt til badeværelset. Uanset om du er ved at bygge nyt eller bygge om, finder du inspiration blandt vores store udvalg af bl.a. toiletter, håndvaske og brusere. Vi forhandler en lang række af de bedste produkter fra de største producenter og naturligvis til konkurrencedygtige priser.

Køkken - Hvad med at prøve en vandhane med kogende vand? Vi har kvalitetsprodukter for enhver smag og til ethvert køkken. Du finder både køkkenbatterier, vaske og alt det nødvendige tilbehør.

Varmesystemer - Der findes mange forskellige opvarmningsformer til din bolig. Her kan du finde dem alle og lidt til! Vores udvalg dækker over radiatorer, varmepumper, varmtvandsbeholdere, gulvvarme, gaskedler, jordvarmepumper og meget meget mere. 

Vandsystemer - I denne sektion har vi samlet de produkter, der har med installationer af brugsvand i huset at gøre. Du finder pumper, varmtvandsbeholdere og vekslere samt tilbehør til netop din vandinstallation.

Ventiler og stophaner - Tilbehør til montering af bl.a. håndvaskbatterier, 

Rør og fittings - Her er vores udvalg af fittings sorteret efter både materiale og type, så du nemt kan finde det, du skal bruge. 

Ventilation og klimaanlæg - Her kan du spare penge! Her finder du alt i varmegenvinding og varmepumper samt tilbehør samt ventilationsrør og fittings. Det er godt for både miljøet og dig pengepung.

Tagrender og tag - Zink- eller kobbertagrender, rendejern og værktøj til montering. Det hele er samlet lige her.

Reservedele - Alt i reservedele til både håndvaskbatterier, køkkenarmaturer og toiletter plus det løse.

Afløb og kloak - Her finder du afløbssystemer til køkken og bad, samt alt i udendørs kloak, dræn og afvanding.

El - Gå på opdagelse i det store udvalg af Lauritz Knudsen produkter. Vi har også en lang række andre elartikler som kabler, radiatorer til el, arbejdslamper, byggepladstavler, batterier og meget meget mere. 

Værktøj - Gå aldrig ned på udstyr! I denne sektion finder du værktøj til ethvert formål. Fra VVS-værktøj til El-værktøj og murerværktøj. Fra håndværktøj til elværktøj og masser af tilbehør. Det hele er lige her!

Hus og have - Hvad med at gøre den kedelige støvsugning til en leg med en centralstøvsuger? Vi har alle de nyeste modeller. Skal du male, grave i haven eller vande blomsterne finder du værktøjet her. Vi har alt fra pensler til skovle, river, koste, stiger, vandslanger og meget mere.