Vi er fagnørder

Og stolte af det! Vi har mere end 30 års erfaring i VVS branchen.

Faguddannet kundeservice

Vores uddannede VVS-montører sidder klar til at rådgive dig.

14 dages returret

Din sikkerhed på nettet.
Vi bytter gerne med et smil.

Indhent tilbud!

Jo mere du handler for, desto bedre bliver din pris

_________________________

Telefon åbningstider:

Man til fre kl. 11 - 13

Tlf: 7025 2222

Skriv til os: info@vvsnetsalg.dk

_________________________

Venligst vær opmærksom:

Vi oplever i øjeblikket forlænget leveringstid på udvalgte produkter fra GROHE i farven "brushed cool sunrise" (guld). Kontakt os meget gerne for yderligere information, inden der foretages et køb.

Den nemmeste besparelse på varmeregningen!

07. December 2013
Hvem vil ikke gerne spare penge og samtidig gøre noget for miljøet? En af de mest fordelagtige grønne besparelser du kan lave, er at udskifte dine gamle termostater med nye, intelligente termostater fra Danfoss.
I forhold til efterisolering af huset eller udskiftning af vinduer, som typisk tjener sig selv hjem efter mere end 15 år, så kan installationen af danfoss Living Eco mærkes på pengepungen langt tidligere.
I løbet af kun to år kan udgiften til de nye termostater være tjent hjem igen, hvilket gør denne investering til en af dem, der bedst kan betale sig. Når investeringen samtidig drejer sig om forholdsvis beskedne 3.000 til 10.000 kr., vil den være til at overkomme for de fleste.

Sammenlignet med de traditionelle termostater, der manuelt skal indstilles, kører de nye termostater med helt automatisk elektronisk styring. Via et digitalt display indstiller man den ønskede temperatur og Danfoss termostaten sørger for en helt præcis og nem varmestyring i hjemmet. Den store besparelse ligger foruden den præcise styring i den automatiske natsænkning. Her sænkes temperaturen automatisk, så energien kun bruges om dagen, hvor behovet er størst. Der er endda mulighed for at indstille en tilsvarende sænkning i de dagtimer, hvor familien ikke er hjemme.

Hos VVSnetsalg.dk fører vi naturlig alle de populære Living Eco termostater fra Danfoss.