Vi er fagnørder

Og stolte af det! Vi har mere end 30 års erfaring i VVS branchen.

Faguddannet kundeservice

Vores uddannede VVS-montører sidder klar til at rådgive dig.

14 dages returret

Din sikkerhed på nettet.
Vi bytter gerne med et smil.

_________________________

Telefon åbningstider:

Man til Fre kl. 11 - 13

Tlf: 7025 2222

Skriv til os: info@vvsnetsalg.dk

_________________________

Venligst vær opmærksom:


- Der kan opleves problemer ved søgning af radiatorer, der skyldes et teknisk problem. Vi arbejder på at udbedre problemet. Kontakt os venligst.

- Vi oplever i øjeblikket forlænget leveringstid på udvalgte produkter fra GROHE, mere specifikt varianten "Cool sunrise". Kontakt os meget gerne for yderligere information, inden der foretages et køb.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, så kontakt vores kundeservice på 70 25 22 22.

 • Hvad er forskellen på en veksler og en varmtvandsbeholder?

  Hvor varmvandsbeholderen hele tiden har en masse vand parat, opvarmer veksleren vandet mens det bruges. En veksler bruger således kun energi i det øjeblik, man åbner for varmen, mens en varmvandsbeholder bruger energi på at holde vandet i beholderen varmt hele tiden, uanset om vandet bruges eller ej. En varmeveksler vælges ofte, hvis man har lagt fjernvarme ind i huset.

 • Hvad er en varmtvandsbeholder?

  En varmtvandsbeholder er som ordet siger en beholder med varmt vand. Nogle beholdere fås med varmelegeme, som kan varme vandet i beholderen op. Oftest varmes vandet dog op af et olie- eller pillefyr. Det varme vand i vandhanen eller til badet hentes således fra varmtvandsbeholderen. En typisk beholder kan rumme 110 liter.

 • Hvad er en varmeveksler?

  En varmeveksler opvarmer vandet fra fjernvarmen, så du kan bruge det til brugsvand og til varme i huset. Der skal  kobles én på brugsvandet og én på dit varmeanlæg til gulvvarme/radiatorer.
  En varmeveksler er praktisk, fordi den ikke fylder ret meget og til forskel fra en varmvandsbeholder, er der altid varmt vand.