Vi er fagnørder

Og stolte af det! Vi har mere end 30 års erfaring i VVS branchen.

Faguddannet kundeservice

Vores uddannede VVS-montør sidder klar til at rådgive dig.

14 dages returret

Din sikkerhed på nettet.
Vi bytter med et smil.

_________________________

Telefon åbningstider:

Man til fre kl. 11 - 13

Tlf: 7025 2222

Skriv til os: info@vvsnetsalg.dk

Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, så kontakt vores kundeservice på 70 25 22 22.

 • Hvad er forskellen på en veksler og en varmtvandsbeholder?

  Hvor varmvandsbeholderen hele tiden har en masse vand parat, opvarmer veksleren vandet mens det bruges. En veksler bruger således kun energi i det øjeblik, man åbner for varmen, mens en varmvandsbeholder bruger energi på at holde vandet i beholderen varmt hele tiden, uanset om vandet bruges eller ej. En varmeveksler vælges ofte, hvis man har lagt fjernvarme ind i huset.

 • Hvad er en varmtvandsbeholder?

  En varmtvandsbeholder er som ordet siger en beholder med varmt vand. Nogle beholdere fås med varmelegeme, som kan varme vandet i beholderen op. Oftest varmes vandet dog op af et olie- eller pillefyr. Det varme vand i vandhanen eller til badet hentes således fra varmtvandsbeholderen. En typisk beholder kan rumme 110 liter.

 • Hvad er en varmeveksler?

  En varmeveksler opvarmer vandet fra fjernvarmen, så du kan bruge det til brugsvand og til varme i huset. Der skal  kobles én på brugsvandet og én på dit varmeanlæg til gulvvarme/radiatorer.
  En varmeveksler er praktisk, fordi den ikke fylder ret meget og til forskel fra en varmvandsbeholder, er der altid varmt vand.