Vi er fagnørder

Og stolte af det! Vi har mere end 30 års erfaring i VVS branchen.

Faguddannet kundeservice

Vores uddannede VVS-montører sidder klar til at rådgive dig.

14 dages returret

Din sikkerhed på nettet.
Vi bytter gerne med et smil.

_________________________

Telefon åbningstider:

Man til Fre kl. 11 - 13

Tlf: 7025 2222

Skriv til os: info@vvsnetsalg.dk

_________________________

Venligst vær opmærksom:


- Der kan opleves problemer ved søgning af radiatorer, der skyldes et teknisk problem. Vi arbejder på at udbedre problemet. Kontakt os venligst.

- Vi oplever i øjeblikket forlænget leveringstid på udvalgte produkter fra GROHE, mere specifikt varianten "Cool sunrise". Kontakt os meget gerne for yderligere information, inden der foretages et køb.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, så kontakt vores kundeservice på 70 25 22 22.

 • Hvad er en varmepumpe?

  Der findes 3 typer varmepumper: Luft til luft varmepumper, luft til vand varmepumper og jordvarmeanlæg, også kaldet væske til vand varmepumper.
  En varmepumpe udnytter den gratis energi, som altid findes i jorden eller i luften. Der kan ofte være en besparelse på op til 50% af varmeregningen, ved at vælge en varmepumpe frem for opvarmning med olie, gas eller elvarme. 

 • Hvordan fungerer en varmepumpe?

  En varmepumpe fungerer omvendt af et køleskab og skaber varme i stedet for kulde. Varmepumpen henter varme fra enten luften udenfor eller fra varmeslanger nedgravet i jorden. Inde i varmepumpen sidder der en kompressor, som er i stand til at udnytte varmen således, at den kan bruges inde i huset som enten brugsvand, gulvvarme, radiatorvarme eller varm luft i rummene.

 • Hvad er en luft/luft varmepumpe?

  En luft/luft varmepumpe består af en ude- og indedel. Udedelen monteres oftest på ydervæggen af huset, mens indedelen monteres i et af husets største rum, typisk køkken-alrum eller stue. Udedelen optager varmeenergien fra udeluften og via en varmepumpe overføres denne energi til indedelen som fordeler varmen til huset via en ventilator. Selv med en lufttemperatur udenfor på -20 grader, kan varmepumpen stadig producere varme.

 • Hvad er en luft/vand varmepumpe?

  En luft/vand varmepumpe består af en ude- og indedel. Udedelen monteres typisk i haven, mens indedelen monteres i et bryggers eller lign. Udedelen optager varmeenergien fra udeluften og via en varmepumpe overføres denne energi til indedelen, som fordeler varmen til huset via centralvarmesystemet (gulvvarme eller radiator) eller en varmtvandsbeholder, der giver dig varmt brugsvand.

 • Hvad er en væske/vand jordvarmepumpe?

  En væske/vand varmepumpe jordvarmepumpe består af nogle slanger, der er gravet ned i jorden i ca. 1 meters dybde. Disse jordslanger er forbundet med en jordvarmepumpe, der typisk er placeret i et bryggers. Energien fra jorden optages i væsken i jordslangesystemet som via jordvarmepumpen overføres til husets direkte til centralvarmesystemet (gulvvarme eller radiator), eller en varmtvandsbeholder, der giver dig varmt brugsvand.

 • Hvad er COP?

  COP er den mængde varme du får ud af din varmepumpe, i forhold til hvor meget strøm du bruger. Hvis din varmepumpe har en COP på 5,4 og du bruger 1000W, så får du 1000 x 5,4 = 5400 W ud i varme. Et normalt elpanel giver 1000 W, når du bruger 1000 W.