Vi er fagnørder

Og stolte af det! Vi har mere end 30 års erfaring i VVS branchen.

Faguddannet kundeservice

Vores uddannede VVS-montører sidder klar til at rådgive dig.

14 dages returret

Din sikkerhed på nettet.
Vi bytter gerne med et smil.

_________________________

Telefon åbningstider:

Man til Fre kl. 11 - 13

Tlf: 7025 2222

Skriv til os: info@vvsnetsalg.dk

_________________________

Venligst vær opmærksom:


- Der kan opleves problemer ved søgning af radiatorer, der skyldes et teknisk problem. Vi arbejder på at udbedre problemet. Kontakt os venligst.

- Vi oplever i øjeblikket forlænget leveringstid på udvalgte produkter fra GROHE, mere specifikt varianten "Cool sunrise". Kontakt os meget gerne for yderligere information, inden der foretages et køb.

- Vi oplever i øjeblikket massivt forlænget leveringstid på udvalgte produkter fra Juvel. Kontakt os meget gerne for yderligere information, inden der foretages et køb.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, så kontakt vores kundeservice på 70 25 22 22.

 • Må jeg selv montere min vandhane?

  Ja, det må du gerne. Under vasken sidder der et par haner, hvor du kan lukke for vandet til vandhanen. Hovedreglen er, at du må udføre arbejde på de ting, der sidder efter disse haner. Du må ikke ændre på rørføringer og installationer, der løber i væggen eller på anden måde er skjulte.

 • Hvad betyder soft closing?

  Det er en funktion der gør, at vandhanen lukkes med en anelse forsinkelse. Rørene skånes for trykstød, hvilket forlænger levetiden for både vandhane og rørinstallationer.

 • Følger der kobberrør / flexslanger med til et blandingsbatteri?

  Ja, det gør der. De er som oftest monteret fra fabrikken. I enkelte tilfælde medfølger de dog i løsvægt og skal skrues fast af kunden. Der medfølger desuden altid monteringsbeslag til vandhanen.
  For at tilkoble armaturet skal der tilkøbes omløbere mellem kobberrør/flexslanger på armaturet og den vandinstallation, man har i huset. Du skal bruge 1/2 x 10mm eller 3/8 x 10mm omløbere. Ofte sidder der dog omløbere på flexslangerne fra producenten, hvilket  i langt de fleste tilfælde er 3/8 x 10mm. Hvis man har brug for at skrue disse omløberne fast til et 1/2 x 10mm gevind, skal der tilkøbes 2 stk. overgange/reduktioner.
  Se under de relaterede varer ved armaturet, for at finde de rigtige omløbere.

 • Hvad er en keramisk indsats i en vandhane?

  Indsatsen/pakningen, også kaldet kartushen, styrer vandtrykket når du åbner og lukker for vandhanen. En kartushe er mere holdbar end de traditionelle pakninger. Hvis vandhanen begynder at dryppe, er det tid til at skifte denne indsats.
  Find video om udskiftning af kartushen i en Vola HV1 vandhane i vores videosektion.
 • Hvad er et termostatbatteri?

  Et termostatbatteri bruges i badet på badeværelset. Der er to greb på termostatbatteriet. På det ene greb indstiller man temperaturen og på det andet greb åbner og lukker man for vandet.
  På den måde kan man nøjes med at indstille den ønskede temperatur én gang i stedet for hver gang, man bader.

 • Hvad er forskellen på krom, mat/børstet krom, farvet og rustfrit?

  Krom og mat/børstet krom er en overfladebehandling, der lægges ovenpå det messing, som blandingsbatteriet er lavet af. Hvor krom fremstår blankt, fremkommer den matte overflade på børstet krom, ved at man pudser kromen, indtil overfladen bliver mat/børstet.
  Et farvet armatur er et almindeligt armatur af messing, der er sprøjtemalet og varmebehandlet. De farvede armaturer har fået en renæssance og matcher rigtigt fint nutidens trend.
  Rustfri er ikke en speciel overfladebehandling. Rustfri er selve armaturet, som er lavet i rustfrit stål.

 • Hvad betyder med løft-op ventil eller med bundventil?

  Selv om det er forskellige betegnelser, dækker de to ting over det samme.
  I bunden af vasken sidder der en bundventil i afløbet, som man kan lukke og derved holde på vandet i vasken. Ved vandhaner med løft-op ventil kan man, via en lille trækstang bag på vandhanen, åbne og lukke for bundventilen i vasken.
  Så hvis der ved beskrivelsen af vandhanen fremgår, at den er med løft-op ventil eller med bundventil, så følger bundventilen med og den aktiveres via den løft-op stang, der i så fald sidder bag på vandhanen.

 • Hvad er forskellen på et håndvaskearmatur og et køkkenarmatur?

  En køkkenvandhane har en længere tud end et håndvaskarmatur. Tuden kan samtidig bevæges fra side til side. Et håndvaskarmatur er ofte med "løft-op funktion", og så følger der en bundventil med, når man køber vandhanen.

 • Hvad er forskellen på et-grebs og to-grebs armatur?

  På et et-grebs armatur foregår reguleringen af koldt og varmt vand i samme greb. På et to-grebs armatur er der et greb til koldt vand og et greb til varmt vand.

 • Hvad er et berøringsfrit armatur?

  Et berøringsfrit armatur fungerer på den måde, at en sensor automatisk åbner for vandet, når blot du fører hånden hen foran vandhanen og lukker kort efter, at du fjerner hånden.
  Da et berøringsfrit armatur kun er åbnet mens du aktiverer det, er det vandbesparende sammenlignet med et almindeligt armatur. Da der samtidig ingen berøring er med armaturet, er det nemt at rengøre og hygiejnen er derfor også helt i top.

 • Hvad følger med, når man køber en vandhane?

  Hvis du vælger et armatur med "løft-op" funktion, følger bundventilen, som sidder i vaskens udløb, med. Den monteres således, at bundventilen og armaturet har forbindelse til hinanden under håndvasken. Hvis du vælger en vandhane uden "løft-op" funktion, skal du bruge en seperat bundventil. Det kan fx være en push-open bundventil.

 • Følger der en bundventil med, når man køber en vandhane?

  Hvis du vælger et armatur med "løft-op" funktion, medfølger bundventilen som sidder i vaskens udløb for det meste. Læs produktbeskrivelsen for de nøjagtige informationer. Løft-op bundventilen monteres således, at den og armaturet har forbindelse til hinanden under håndvasken. Hvis du vælger en vandhane uden "løft-op" funktion, skal du tilkøbe en separat bundventil. Det kan fx være en push-open bundventil.
  Du finder en oversigt over vores bundventiler her.