Vi er fagnørder

Og stolte af det! Vi har mere end 30 års erfaring i VVS branchen.

Faguddannet kundeservice

Vores uddannede VVS-montører sidder klar til at rådgive dig.

14 dages returret

Din sikkerhed på nettet.
Vi bytter gerne med et smil.

_________________________

Telefon åbningstider:

Man til Fre kl. 11 - 13

Tlf: 7025 2222

Skriv til os: info@vvsnetsalg.dk

_________________________

Venligst vær opmærksom:


- Der kan opleves problemer ved søgning af radiatorer, der skyldes et teknisk problem. Vi arbejder på at udbedre problemet. Kontakt os venligst.

- Vi oplever i øjeblikket forlænget leveringstid på udvalgte produkter fra GROHE, mere specifikt varianten "Cool sunrise". Kontakt os meget gerne for yderligere information, inden der foretages et køb.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, så kontakt vores kundeservice på 70 25 22 22.

 • Hvad er Fresh WC?

  Alle Ifø Sign toiletter er med integreret skyllefunktion. I stedet for de kendte duftblokke som hænges på toilettets kant, løfter du helt enkelt skylleknappens låg, sætter en Fresh WC-tablet i og lukker låget. Hver gang du skyller ud, får du en passende mængde doseringsmiddel med i skyllevandet som sørger for, at toilettet er velduftende og nemt at holde rent.

 • Hvad er Quick Release/Lift Off på et toiletsæde?

  Et toiletsæde med Quick release er monteret med et specielt beslag, så hele sædet let kan afmonteres ved et enkelt tryk. Når du rengør toilettet klikker du bare toiletsædet af og når du er færdig, sætter du det nemt på igen.
  Det fremgår af de enkelte produktbeskrivelser for vores toiletsæder, hvilke der er med quick release.

 • Hvad er kondensfri cisterne?

  Når der står kold vand i cisternen, kan der dannes kondensvand på fx bagsiden af cisternen. En del producenter laver derfor cisternen således, at vandet i stedet opbevares i en plastikbeholder inde i cisternen. På den måde kan kondens undgås.

 • Hvad er cisternen på et toilet?

  Cisternen er der hvor vandet opbevares. Når du trykker på skylleknappen løber vandet ud af cisternen og ned i kummen og videre ud i afløbet.
  På et traditionelt toilet sidder cisternen på selve toilettet og kan fungere som ryglæn, når du sidder på toilettet og læser dagens avis.
  I dag kan man også få indbygningscisterner, der er indbygget i væggen. Denne type skal bruges, hvis man gerne vil have et toilet, der hænger på væggen.

 • Hvad betyder en skjult vandlås?

  På alle toiletter er der en vandlås, så der ikke kommer lugtgener fra afløbet. Vandlåsen er enten synlig eller skjult. De fleste toiletter laves i dag med skjult vandlås. Det betyder, at afløbet fra toilettet ikke kan ses, da det er bygget ind i selve toilettet.

 • Hvad betyder to-skyl?

  Ved et toilet med to-skyl har man mulighed for at vælge, om man vil skylle ud med lidt eller meget vand. Ofte er det lille skyl på 2 liter og det store skyl på 4 liter.
  Det giver en mulighed for at spare på vandet.

 • Hvordan kan jeg være sikker på at indbygningscisternen og hængetoilettet passer sammen?

  På alle de indbygningscisterner vi fører, sidder der justerbare bolte, så de kan tilpasses alle hængetoiletter. Det er derfor ofte udseendet af trykknapperne på væggen, der afgør hvilken indbygningscisterne man skal vælge.

 • Hvad er Easy Clean, Wondergliss, LCC, C+, Take Off eller Kera Tec?

  De forskellige producenter bruger disse betegnelser om deres overfladebehandling af toiletterne. Fælles for dem er, at de giver toilettet en smudsafvisende overflade, så snavs og kalk enten skylles ud med vandet eller nemt rengøres.

 • Hvilket tilbehør er det nødvendigt at købe til mit nye toilet?

  Når du køber et toilet skal du købe toiletsæde og tilslutningsslange seperat, med mindre det fremgår af varebeskrivelsen, at det medfølger.

 • Hvad betyder S-lås og P-lås?

  S-Lås er betegnelsen for at toilettes afløb går ned i gulvet. P-lås, som også kaldes for universal lås, er betegnelsen for at toilettets afløb går bagud ind i væggen. Du skal altså vælge toilet ud fra om dit afløb sidder i gulvet eller i væggen.