Vi er fagnørder

Og stolte af det! Vi har mere end 30 års erfaring i VVS branchen.

Faguddannet kundeservice

Vores uddannede VVS-montører sidder klar til at rådgive dig.

14 dages returret

Din sikkerhed på nettet.
Vi bytter gerne med et smil.

_________________________

Telefon åbningstider:

Man til Fre kl. 11 - 13

Tlf: 7025 2222

Skriv til os: info@vvsnetsalg.dk

_________________________

Venligst vær opmærksom:


- Der kan opleves problemer ved søgning af radiatorer, der skyldes et teknisk problem. Vi arbejder på at udbedre problemet. Kontakt os venligst.

- Vi oplever i øjeblikket forlænget leveringstid på udvalgte produkter fra GROHE, mere specifikt varianten "Cool sunrise". Kontakt os meget gerne for yderligere information, inden der foretages et køb.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, så kontakt vores kundeservice på 70 25 22 22.

 • Er gulvvarme bedre end en radiator?

  Der findes ikke et entydigt svar på spørgsmålet.  Det handler om både komfort og æstetik.
  Hvor gulvvarmen er skjult, er en radiator synlig. Det har stor betydning for mange mennesker og der sættes derfor sjældent radiatorer op i nye huse.
  Omvendt reagerer gulvvarmen meget langsomt på hurtige temperaturskift, som hvis der fx opstår pludselig nattefrost. Hvor gulvvarmen i sådan en situation kan bevirke, at det føles koldt om morgenen, vil en radiator kunne varme huset op med det samme.
  En optimal komfortløsning kunne være en kombination, hvor man supplerer gulvvarmen med radiatorer i de mest benyttede opholdsrum. Om det så er den bedste æstetiske løsning, er en smagssag.

 • Hvordan udregner jeg, hvor stor min radiator skal være?

  For at udregne, hvilken radiator der passer til et rum, skal du kende rummets størrelse. En radiators forbrug er ca. 65 Watt pr. m2 og hvis rummet er på fx 15 m2 lyder regnestykket således: 15 x 65 = 975W. En radiator på 975W vil altså være passende.

 • Hvor mange m2 dækker radiatoren?

  En radiators forbrug er ca. 65 Watt pr. m2. For at regne det areal ud, som radiatoren kan varme op, skal du dividere radiatorens Watt med 65. Hvis en radiator fx yder 1200W bliver regnestykket: 1200/65 = 18,5 m2. Radiatoren passer altså til et rum på 18,5 m2.

 • Hvad er en returtermostat?

  Returtermostater benyttes gerne på ældre fjernevarmeanlæg og sidder oftest i bunden af radiatorer på returløbet. En returtermostat har et konstant energiforbrug og udnytter derfor til forskel fra almindelige termostater kun i ringe grad den gratis varme fra solen, lamper m.v. Man skal derfor indstille dem manuelt i takt med ændringer i vejret. Returtermostater er især velegnede, hvis der er afregning pr. m3.
 • Hvordan indstiller man en returtermostat?

  Returtermostatens føler måler til forskel fra traditionelle termostater ikke på rumtemperaturen, men på vandtemperaturen i radiatoren. Føleren er derfor ikke følsom overfor pludselig kulde fra et vindue og kan også sagtens måle korrekt bag et gardin, hvor en traditionel termostat med den placering ellers vil skrue ned for varmen. Der løber vand igennem ventilen, så snart man åbner for den. Dette kan ofte høres. Vandet når hurtigt den indstillede temperatur og løber derefter roligt og lydløst igen. Når du skal indstille termostaten, skal du bruge et godt termometer, der placeres på en indervæg i ca. 1.5 meters højde. Termometret stilles så vidt muligt i en mellemstilling. Du kan herefter kontrollere om temperaturen er passende efter et par timer.