Vi er fagnørder

Og stolte af det! Vi har mere end 30 års erfaring i VVS branchen.

Faguddannet kundeservice

Vores uddannede VVS-montører sidder klar til at rådgive dig.

14 dages returret

Din sikkerhed på nettet.
Vi bytter gerne med et smil.

_________________________

Telefon åbningstider:

Man til Fre kl. 11 - 13

Tlf: 7025 2222

Skriv til os: info@vvsnetsalg.dk

_________________________

Venligst vær opmærksom:


- Der kan opleves problemer ved søgning af radiatorer, der skyldes et teknisk problem. Vi arbejder på at udbedre problemet. Kontakt os venligst.

- Vi oplever i øjeblikket forlænget leveringstid på udvalgte produkter fra GROHE, mere specifikt varianten "Cool sunrise". Kontakt os meget gerne for yderligere information, inden der foretages et køb.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, så kontakt vores kundeservice på 70 25 22 22.

 • Hvordan vælger jeg en trykknap, der passer til min cisterne?

  Geberit har lavet nogle trykknapper, der kun passer til enkelte af deres modeller. Vær opmærksom på dette inden bestilling.
  Generelt gælder det for de andre producenter, at alle trykknapper passer til alle deres egne cisterner.

 • Skal man vælge en lav eller en høj model?

  Man bruger en høj model de steder, hvor man har en væg fra gulv til loft. Den høje model er frontbetjent, således at trykknappen sidder lige over toilettet. Det er også gennem trykknappen at cisternen serviceres.
  Den lave model er hensigtsmæssig at bruge, hvis man kun har en begrænset højde, som fx under et vindue. Den lave model kan fås som både front- og topbetjent. Det er ikke hensigtsmæssigt at bruge den frontbetjent, da toiletsædet rammer betjeningspladen, når det er opslået. Den topbetjente model bruges de steder, hvor man har bygget en halvvæg og serviceringen sker oppefra. I dette tilfælde bruger man pneumatiske trykknapper, som kan placeres hvor man ønsker.

 • Hvordan fungerer pneumatiske trykknapper?

  Til forskel fra almindelige betjeningsknapper, som sidder direkte på cisternen, fungerer pneumatiske trykknapper via lufttryk og kan derfor frit placeres på væggen rundt om toilettet.

 • Hvad er forskellen på en topbetjent og en frontbetjent indbygningscisterne?

  Forskellen ligger i hvor betjeningsknappen sidder.
  På en topbetjent indbygningscisterne, monteres skylleknappen som udgangspunkt ovenpå cisternen. Der kan dog også vælges pneumatiske trykknapper, som kan placeres valgfrit omkring toilettet. En topbetjent model bruges når der bygges en halvvæg, som toilettet monteres på. Hylden ovenpå halvvæggen skal kunne tages af, så man af den vej kan servicere cisternen.
  En frontbetjent model bruges, når der bygges en ny væg fra gulv til loft. Skylleknappen monteres på fronten og den bruges også som indgang til at servicere cisternen.

 • Hvordan kan jeg være sikker på at indbygningscisternen og hængetoilettet passer sammen?

  På alle vores indbygningscisterner sidder der justerbare bolte, så de kan tilpasses alle hængetoiletter. Derfor er det ofte udseendet på den skylleknap, der kan fås til de enkelte mærker, der afgør valget af cisterne.

 • Hvad er en indbygningscisterne?

  Hvis du gerne vil have dit toilet til at hænge på væggen, skal du bruge en indbygningscisterne. Indbygningscisternen bygges ind i væggen, så den er skjult. Det vil derfor kun være selve kummen/hængeskålen på toilettet, der er synlig.
  En væsentlig fordel ved denne metode er den enkle rengøring omkring toilettet. Samtidig lægger mange vægt på det enkle design.