Vi er fagnørder

Og stolte af det! Vi har mere end 30 års erfaring i VVS branchen.

Faguddannet kundeservice

Vores uddannede VVS-montører sidder klar til at rådgive dig.

14 dages returret

Din sikkerhed på nettet.
Vi bytter gerne med et smil.

_________________________

Telefon åbningstider:

Man til Fre kl. 11 - 13

Tlf: 7025 2222

Skriv til os: info@vvsnetsalg.dk

_________________________

Venligst vær opmærksom:


- Der kan opleves problemer ved søgning af radiatorer, der skyldes et teknisk problem. Vi arbejder på at udbedre problemet. Kontakt os venligst.

- Vi oplever i øjeblikket forlænget leveringstid på udvalgte produkter fra GROHE, mere specifikt varianten "Cool sunrise". Kontakt os meget gerne for yderligere information, inden der foretages et køb.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, så kontakt vores kundeservice på 70 25 22 22.

 • Er gulvvarme bedre end en radiator?

  Der findes ikke et entydigt svar på spørgsmålet.  Det handler om både komfort og æstetik.
  Hvor gulvvarmen er skjult, er en radiator synlig. Det har stor betydning for mange mennesker og der sættes derfor sjældent radiatorer op i nye huse.
  Omvendt reagerer gulvvarmen meget langsomt på hurtige temperaturskift, som hvis der fx opstår pludselig nattefrost. Hvor gulvvarmen i sådan en situation kan bevirke, at det føles koldt om morgenen, vil en radiator kunne varme huset op med det samme.
  En optimal komfortløsning kunne være en kombination, hvor man supplerer gulvvarmen med radiatorer i de mest benyttede opholdsrum. Om det så er den bedste æstetiske løsning, er en smagssag.

 • Hvor mange kredse skal jeg bruge?

  Som udgangspunkt skal man bruge ligeså mange gulvvarme-kredse, som der er rum. Har du 6 rum, skal du altså bruge 6 slanger. Du skal dog være opmærksom på, at hvis et rum er større 30 m2, så skal det deles op i 2 kredse. De 2 kredse kan dog stadig styres af én rumtermostat.

 • Kan I dimensionere et gulvvarmeanlæg til os?

  Nej, det har vi desværre ikke mulighed for. Vi vil meget gerne levere materialerne til dig, men vi anbefaler, at du får en VVS-installatør til at udføre arbejdet.