Vi er fagnørder

Og stolte af det! Vi har mere end 30 års erfaring i VVS branchen.

Faguddannet kundeservice

Vores uddannede VVS-montører sidder klar til at rådgive dig.

14 dages returret

Din sikkerhed på nettet.
Vi bytter gerne med et smil.

_________________________

Telefon åbningstider:

Man til Fre kl. 11 - 13

Tlf: 7025 2222

Skriv til os: info@vvsnetsalg.dk

_________________________

Venligst vær opmærksom:


- Der kan opleves problemer ved søgning af radiatorer, der skyldes et teknisk problem. Vi arbejder på at udbedre problemet. Kontakt os venligst.

- Vi oplever i øjeblikket forlænget leveringstid på udvalgte produkter fra GROHE, mere specifikt varianten "Cool sunrise". Kontakt os meget gerne for yderligere information, inden der foretages et køb.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, så kontakt vores kundeservice på 70 25 22 22.

 • Kan et nyt brusesæt dække hullerne fra det gamle sæt?

  På de fleste nye brusesæt er der mulighed for at afkorte brusestangen eller justere afstanden mellem monteringsbeslagene, så de kan dække de gamle huller.

 • Hvad er en loft/hoved bruser?

  Til forskel fra en almindelig håndbruser, er en loftbruser/hovedbruser fastmonteret på en brusearm i væggen eller en monteringsstang i loftet. En loftbruser/hovedbruser har ofte et meget større brusehoved sammenlignet med en håndbruser. Der er desuden skjult rørføring i væggen.

 • Hvad er et termostatbatteri?

  Et termostatbatteri bruges i badet eller ved badekaret på badeværelset. Der er to greb på termostatbatteriet. På det ene greb indstiller man temperaturen og på det andet greb åbner og lukker man for vandet.
  På den måde kan man nøjes med at indstille den ønskede temperatur én gang i stedet for hver gang man bader.

 • Hvor stor er afstanden mellem tilslutningerne på et brusearmatur?

  Centerafstanden mellem tilslutningerne til varmt og koldt vand er ca. 15 cm. Det kan variere med nogle millimeter, men da tilslutningerne mellem væg og armatur er excentriske, kan brusearmaturet og rørene i væggen godt tilpasses, selv om afstanden afviger en smule. 
 • Hvad er centerafstand?

  Centerafstanden er den afstand, der er mellem de to tilslutninger bag på brusebatteriet, målt fra midten af den ene tilslutning til midten af det andet.

 • Hvad følger med til et brusearmatur?

  Til nogle brusearmaturer følger der forskruninger og rosetter med. I så fald vil det oftest fremgå af varebeskrivelsen. Bruseslange og hovedbruser skal købes seperat, med mindre man vælger et af de brusesæt, vi sælger. Her får man brusearmatur, bruseslange og hovedbruser i én pakke.