Vi er fagnørder

Og stolte af det! Vi har mere end 30 års erfaring i VVS branchen.

Faguddannet kundeservice

Vores uddannede VVS-montører sidder klar til at rådgive dig.

14 dages returret

Din sikkerhed på nettet.
Vi bytter gerne med et smil.

_________________________

Telefon åbningstider:

Man til Fre kl. 11 - 13

Tlf: 7025 2222

Skriv til os: info@vvsnetsalg.dk

_________________________

Venligst vær opmærksom:


- Der kan opleves problemer ved søgning af radiatorer, der skyldes et teknisk problem. Vi arbejder på at udbedre problemet. Kontakt os venligst.

- Vi oplever i øjeblikket forlænget leveringstid på udvalgte produkter fra GROHE, mere specifikt varianten "Cool sunrise". Kontakt os meget gerne for yderligere information, inden der foretages et køb.

- Vi oplever i øjeblikket massivt forlænget leveringstid på udvalgte produkter fra Juvel. Kontakt os meget gerne for yderligere information, inden der foretages et køb.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, så kontakt vores kundeservice på 70 25 22 22.

  • Hvad er sikkerhedsglas?

    Når almideligt glas går i stykker, splintres det til mange skarpe skår, som man nemt kan skære sig på. Sikkerhedsglas bliver til gengæld til meget små glasskår, som også kendes fra bilruder. 

  • Kan man få bruseafskærmninger i specialmål?

    Vores bruseafskærmninger fås ofte i mange forskellige mål. Samtidig giver beslagene ofte mulighed for, at man kan justere bruseafskærmningen, så den passer optimalt.
    Har du alligevel brug for en afskærmning i specialmål, så kontakt vores kundeservice, som meget gerne undersøger mulighederne for dig. Du skal forvente en merpris ved specialmål.